• Home
 • Wat ik doe
 • Wat is hoogsensitiviteit
 • Missie
 • Begeleiding hoogsensitiviteit
 • Tips en boeken
 • Links
 • Contact
 • Wat ik doe

  -

  Wat ik doe:

  Als transformatiecoach begeleid ik volwassenen in hun bewustwordingsproces, welke een innerlijke transformatie teweeg kan brengen in de persoon. Met het inzicht wat men krijgt in zichzelf en in het eigen functioneren, ontstaat er een andere mind-set.  Hierdoor komt men in eigen kracht te staan en maakt bewuste keuzes en straalt authenticiteit uit.

  Deze tijd, waarin we momenteel leven, heeft de wereld op zijn kop gezet. Niets is meer zoals het was en hoe zal het verdergaan…….Door de regels die we opgelegd krijgen worden we teruggeworpen op onszelf. We kunnen ons beperkt voelen in het dagelijks functioneren. Dit kan emoties oproepen bv. angst, boosheid of verdriet, verzet. Om hiermee om te leren gaan, kunnen we naar binnen keren. We hebben hierin een keuze, volgens mij.

  Wat we kunnen ervaren als alles stil is geworden is dat er van binnenuit levensvragen opkomen zoals: Waar dient voor, wie of wat ben ik? Wat doe ik hier op Aarde?

  Als je nieuwsgierig bent naar jezelf en bereid bent om naar jezelf te kijken en jezelf in een ander licht te zien (door de ogen van een ander) dan wil ik graag met je in gesprek gaan. We kunnen van gedachten wisselen en wellicht vind je antwoord op je vragen.

  We zitten in deze tijd in een overgangsperiode: door ons te informeren kunnen we transformeren !

  Wat ik verder nog doe:

  Als overgangscoach met holistische visie begeleid ik vrouwen in hun innerlijk transformatieproces. Hormonale verandering brengt veel teweeg; twijfels en heftige emoties, het kost veel energie. Wanneer je in deze levensfase zit en in jezelf gekeerd bent kunnen er levensvragen in je opkomen zoals: Wie ben ik, wat doe ik hier of waartoe dient alles….?

  Als je je hierin herkent dan wil ik graag met je van gedachten wisselen vanuit mijn eigen ervaring en desgewenst adviseren. Door de begeleiding ervaar je dat je gehoord en gesteund en geïnspireerd wordt, wat nieuwe energie geeft en nieuwe inzichten.

  Als coach geef ik ook begeleiding aan hoogsensitieve kinderen, waarbij ik ze in contact breng met zichzelf waardoor ze minder snel overprikkeld raken en zichzelf beter leren kennen en leren ontdekken wat hun kwaliteiten en mogelijkheden zijn.

  Wie ben ik:

  Mijn naam is Mireille, getrouwd en moeder van twee prachtige dochters, woonachtig in Maastricht.

  Hoogsensitiviteit zit in onze genen.

  Op het gebied van hoogsensitiviteit, ben ik ervaringsdeskundige, beleefd en doorleefd op mijn eigen manier. Ik ben praktisch ingesteld, hetgeen ik heb geleerd , heb ik doorgegeven aan mijn
  kinderen en dit gebeurt nog steeds. Mijn leven en werk is het leven zelf in al zijn facetten. Dit bevat, mijns inziens, al veel levenslessen . Hierin zijn geen diploma’s te behalen en voor “moeder zijn”  evenmin. Toch ben ik volgens mijn inmiddels volwassen dochters een wezenlijk en succesvol deel geweest in hun weg naar zelfstandigheid.

  Nog steeds ervaar ik het leven als een bewustwordingsproces.
  Na de geboorte van de kinderen heb ik bewust gekozen voor full-time moederschap om ze een goede basis te geven en ze te laten opgroeien tot zelfstandige persoonlijkheden. Door de aanwezigheid van de kinderen heb ik veel van mijzelf geleerd. Zij waren en zijn vaak spiegels voor mij.

  Naast fulltime-moeder zijn heb ik de volgende cursussen/opleidingen gevolgd:
  – Haptonomie  (twee jaar opleiding bij Frans Veldman)
  – Mir-methode (zelfhelings-methode) certificaat
  – Spiritualiteit in het dagelijks leven(om meer inzicht te krijgen in mezelf)
  – Trainingen m.b.t. persoonlijke ontwikkeling
  – Braingym 1 en 2  (Edu-kinesiologie) certificaat

  Inmiddels ben ik grootmoeder van drie prachtige kleindochters en samen hebben wij veel plezier. Momenteel zit ik al een aantal jaren in de overgang, wat een transformatieproces is in mijzelf en voor de mensen om mij heen. Door mijn holistische kijk en persoonlijke ervaring te delen met andere vrouwen, hoop ik op een positieve manier bij te dragen in deze, voor ons vrouwen, soms moeilijke en heftige tijd.